Egy budapesti étterem mosogatóhelyiségében fogdosta 17 éves kolléganőjét egy afgán férfi

Egy belvárosi étterem mosogatóhelyiségében fogdosta 17 éves kolléganőjét egy afgán férfi. A lánynak sikerült elmenekülni, a gyanúsítottat a budapesti rendőrök őrizetbe vették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés bűntett miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság. 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. szeptember 1-ére virradóan egy V. kerületi gyorsétterem mosogatóhelyiségében egy ott dolgozó fiatal férfi hátulról erőszakosan fogdosni kezdett egy szintén ott dolgozó 17 éves lányt. A lány ellenkezett, a férfi ennek ellenére megpróbálta róla levenni ruháját. A sértettnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor belépett a főnökük. 

A belvárosi rendőrök az étteremben fogták el az oltalmazotti státuszban Magyarországon tartózkodó 23 éves afgán állampolgárt. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint ő csak csiklandozta kolléganőjét. 

Az V. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !