Betört egy benzinkútra, viszont rejtélyes okból nem menekült el az izsáki férfi

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai vádemelést javasolnak a jelenleg is börtönben ülő gyanúsított ellen - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megyeszékhelyi rendőrkapitányság járőrei betörésen értek tetten idén nyáron egy izsáki illetőségű férfit. Az elkövető egy benzinkút ajtaját próbálta meg felfeszíteni egy rúddal, ám a módszer nem volt eredményes. Így egyszerűbb megoldáshoz folyamodott: betört egy üveget, besétált az üzletbe, és értékek után kutatva mindent felforgatott. A betörő – rejtélyes okból – nem menekült el. A töltőállomás mögötti bokros részen bújt el a rendőrök elől, de a terület átkutatása során megtalálták és elfogták. A nyomozók szerint a férfi további két bűncselekménnyel is gyanúsítható. Áprilisban egy presszóba tört be, május elején pedig egy büfébe.

A háromrendbeli lopással gyanúsítható 25 éves fiatalt az elfogását követően őrizetbe vették. Jelenleg is letartóztatásban van, ügyében a nyomozás a napokban fejeződött be. Az iratokat a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: