Baleset szemtanúit keresik a debreceni rendőrök

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. május 1-én 12 óra körül egy Suzuki Vitara személygépkocsival közlekedő nő haladt  Debrecenben a Külső-Böszörményi úton Józsa irányába, amikor sávváltás közben nem biztosított elsőbbséget a vele azonos irányba közlekedő motorosnak. A motoros hiába fékezett, felborult, majd a jármű hátsó részének ütközött.

A balesetnek feltehetően szemtanúi voltak egy helyi járatú – kék-fehér-sárga színű - Volvo gyártmányú busz utasai, akik láthatták a balesetet. A rendőrök ezért kérik, hogy jelentkezzenek!

Kérjük, hogy rajtuk kívül, amennyiben bárki látta a balesetet jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) lehet jelentkezni, vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !