A rendőrök befejezték a debreceni ékszerboltrablás miatt indított ügy vizsgálatát.

2022. január 27-én két férfi rontott be egy debreceni ékszerüzletbe. Egyikőjük fegyvert szegezett az eladóra, majd mindketten ütni-verni kezdték. A sértett és támadói között dulakodás alakult ki, majd a gyanúsítottak üres kézzel, a fegyverüket is hátrahagyva kényszerültek elmenekülni.

A rendőrök összehangolt és gyors reagálásának köszönhetően, percekkel a bejelentést követően elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A 46 éves férfit és 37 éves öccsét gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2022. január 29-én elrendelt. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya jelenős értékre, fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást velük szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !