34 éves nő rabolt ki egy 77 éves férfit Budapesten

A ferencvárosi rendőrök befejezték a nyomozást egy nővel szemben, aki a gyanú szerint úgy fellökte áldozatát, hogy az súlyosan megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 34 éves nővel szemben. D. Katalin egy bankfiókban szóba elegyedett egy idős férfival, aki felajánlotta neki, hogy megveszi tőle régi, forgalomból kivont bankjegyeit. A közeli villamosmegállóban D. Katalin megkapta az 1000 forintot, de közben meglátta, hogy a férfinál több pénz van. A sértett zsebéből kivett 10.000 forintot és egy bankkártyát. Az idős sértett kiabálni kezdett, és megpróbálta visszatartani az elkövetőt, aki ellökte őt. Az esés következtében a 77 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A ferencvárosi nyomozók a bejelentés után megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. A nőt a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja felismerte, így rövid időn belül lakásán elfogták D. Katalint.

A 34 éves nőt a IX. kerületi nyomozók rablás bűntett, súlyos testi sértés bűntett, valamint készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétsége megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A ferencvárosi rendőrök az eljárás során keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészség részére. ​

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !