Terhes nő rabolt ki egy idős asszonyt Tápiószecsőn

A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki egy közel kilencven éves asszonyt rabolt ki.  

A vádirat szerint az elkövető nő behatolt az idős sértett tápiószecsői ingatlanjára. A különálló nyárikonyhából közel háromszázezer forint értékben szedett össze és vitt el használati tárgyakat és élelmiszereket.

Ezt követően rövid idővel, még aznap reggel az egyébként akkor terhessége 38. hetében járó elkövető ismét megjelent háznál. Bekopogott az ablakon, mire a sértett - aki a lányát várta - kinyitotta az ajtót. Ekkor a nő belökte az idős asszonyt a házba, aki ettől elesett. A vádlott pénzt követelt a sértettől, majd kutatni kezdett a házban. A nő, miután különböző értéktárgyakat pakolt össze egy szatyorba visszatért a sértetthez és kitépte kezéből a kézitáskáját, majd kivett abból százezer forintot.

Az idős asszony többször is felszólította, hogy hagyja el a házát. Erre a nő őt újra a földre lökte, majd több alkalommal megütötte és meg is rúgta. A vádlott végül a pénzzel és további száznegyvenezer forintnyi értéktárggyal távozott.

A Nagykátai Járási Ügyészség a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál, fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette és lopás vétsége miatt emelt vádat a nő ellen.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !