Ugrás a fő tartalomra

Nem adják fel a rendőrök, továbbra is jelentős erőket mozgatva keresik Bozsik Máriát (videó)

Huszonhat napja dolgoznak azon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, hogy a 2022. augusztus 1-jén reggel eltűnt, 49 éves Bozsik Máriát megtalálják - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az azóta eltelt 3,5 hétben minden apró információmorzsát összegyűjtöttek, ötleteltek, verziókat állítottak fel. Igyekeztek minél jobban megismerni Mária személyiségét, addigi életét, kapcsolatait, körülményeit, hogy meg tudják fejteni váratlan eltűnésének okát, amely választ adhat arra, mi történt, hogyan történt, miért történt és hol lehet most.

A Pest megyei rendőrök az elmúlt 26 napban feltérképezték Mária rokonait, ismerőseit, korábbi és jelenlegi barátait, munkakörülményeit, több tucat embert kikérdeztek. Az eltűnés időpontját 10 percre (5 óra 20 perc és 5 óra 30 perc között) szűkítették, aznap reggeli mozgását gyakorlatilag percről percre, méterről méterre igyekeztek meghatározni. Mindenkit felkutattak, aki láthatta, beszélhetett vele, bármit is tudhat róla.

Ellenőrizték a környéken rendelkezésre álló közlekedési lehetőségeket (pályaudvarokat, buszállomásokat), de a légi közlekedés esetleges igénybe vételének kontrollja sem maradt el. Az összes olyan térfigyelő kamerafelvételt végig nézték és elemezték, amelytől eredményt reméltek, e mellett közel 30 jármű mozgását is ellenőrizték.

Eddig két olyan bejelentés érkezett, amely arról szólt, Máriát látni vélték Tolna, illetve Fejér megyében. A rendőrök mindkét jelzést végig talpalták, de ottjártát alátámasztó, megtalálását előre mozdító adathoz nem jutottak.

Az adatok összegyűjtése okán a rendőrök szolgálati gépkocsikkal eddig több ezer kilométert utaztak, a beszerzett információk elemzése továbbra sem utal bűncselekményre.

Otthonának közvetlen környezetét - személykereső kutyákkal - már az eltűnés bejelentését követően átvizsgálták, sajnos eredménytelenül.

A Pest megyei rendőrök újabb terepkutatást hajtottak végre 2022. augusztus 24-én az inárcsi ház térségében. A létszámot és az átvizsgálandó területet is bővítették, a 100 hektáros, erdős terület átkutatásában 46 fő civil-, és egyenruhás rendőr, erdész, polgárőr, valamint a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai is rész vettek, órákon át rótták a kilométereket, de nem jártak eredménnyel.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kéri, akik látták Bozsik Máriát, tudnak hollétéről, hívják a 112-t!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nem ültek fel a provokációnak a somogyi rendőrök

Felvételt készített a velük szemben intézkedő rendőrökről egy közúti ellenőrzéssel érintett férfi és nő 2022. szeptember 24-én este Balatonszemesen. Az eseménysort rögzítő videót ezt követően – a testület tagjait becsmérlő üzenettel ellátva – a Youtube-ra is feltöltötték. A férfi esetében ez nem egyedülálló: Facebook oldalán több olyan bejegyzés, valamint képsorok is láthatóak, amelyek a rendőrökkel szemben szándékos és provokatív fellépésről tanúskodnak. A feltöltő a felvétel leírásában valótlanságokat állít. A tényleges történések szerint – amelynek jelentős része egyébként a felvételen is látszik/hallatszik – a jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni, emiatt a rendőrök mindkettőjüket előállították.  Az intézkedés a parancsnoki kivizsgálás alapján szakszerű és jogszerű volt. Molnár Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az eseményeket követően köszönetét fejezte ki az intézkedésben résztvevő kollégáinak, aki

Súlyos testi sértés miatt keresik a képen látható férfit

A kőbányai rendőrök az egyik feltételezett elkövető azonosításához a lakosság segítségét kérik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi Budapest X. kerületében, egy Könyves Kálmán körúti benzinkút mögött féltékenységből többször megütött egy másik férfit. A sértettet az ütésektől a földre esett, de az elkövetők még ezután is tovább bántalmazták, majd távoztak a helyszínről. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A nyomozás során a rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, társát továbbra is keresik. A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kék farmernadrágot és farmeringet viselt. Jobb felkarján tetoválás van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit feli

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. Nem egy kreatív hobbi boltba, hanem egy élelmiszerüzletbe tört be rendhagyó ruházatával az elkövető, aki egy fotocellás ajtót kővel áttörve némi szeszes italra tett szert cselekménye során . Az ezredforduló bűnügyi sorozatai azonban nem készítették fel elég alaposan a tettest, a nyomozók ugyanis a helyszínen rögzített nyomok alapján még aznap elfogatóparancsot adtak ki ellene. A szegedi férfit a rendőrök napokon belül elfogták. Az eredményes felderítést követően, a nyomozás lezártával az elkövetőnek dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt kell felelnie. Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

A külseje miatt gúnyolták az iskolában a 11 éves gyürei kislányt, aki öngyilkos akart lenni

Gyürén egy 11 éves kislány lépett ki a vonat elé: iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének.  Szomorú tragédia történt vasárnap Gyürén: egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, szándékosan. A 11 éves gyermeket életveszélyes állapotban szállították kórházba a baleset után, amit a monzdonyvezető már nem tudott elkerülni. A kislányt nagyszülei nevelték, az ismerőseik értetlenül álltak a tragédia előtt. Kiderült, hogy a gyermek iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének - írta a Life . "A lába szilánkosra tört és súlyosan roncsolódott a koponyája" - mondta a Borsnak a kislány, Hanna nagypapája. Mint kiderült, a gyereket a külseje miatt bántották, többször sírva ment haza. "Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye" - árulta el a nagypapa. A gyerek állapota még mindig kritikus Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Focizás közben lett rosszul egy 15 éves budapesti fiú, újra kellett éleszteni

Tegnap este focizás közben lett rosszul Budapesten az a 15 éves fiatal, akihez barátai a mentők gyors segítségét kérték. A fiú minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett és nem mozdult, ezért társai azonnal mentőt hívtak és a mentésirányító telefonos utasításai szerint megvizsgálták, de ekkor már nem lélegzett - közölte az Országos Mentőszolgálat.  "A hős fiatalok nem estek pánikba, azonnal megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek barátjuk életéért, amíg a sporttelep egyik dolgozója elrohant a helyszín közelében kihelyezett defibrillátorért. Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a mentésirányítás segítségével felvették a kapcsolatot a legközelebbi szívcentrummal, ahol felkészültek a beteg fogadására. A gyermek életéért vívott heroikus küzdelem sokáig zajlott még a focipálya gyepén, majd folyamatos újraélesztés mellett, kritikus állapotban szállították kórházba a fiút. Az eset még a rutinos szakemberek