Minden előzmény nélkül, hátulról többször fejbe és hátba ütött, majd rángatni kezdett egy járókelőt

A budapesti rendőrök három órán belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint hátulról ütlegelni kezdett egy másik férfit Újpalotán - közölte a  Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki 2022. augusztus 1-jén 17 óra 15 perc körül a XV. kerületi Szilas parknál minden előzmény nélkül, hátulról többször fejbe és hátba ütött, majd rángatni kezdett egy járókelőt. A megtámadott férfi védekezésképpen egyszer visszaütött, mire támadója menekülőre fogta.

Az esetet a sérült férfi élettársa jelentette be a rendőrségen. A kerületi járőrök felvették a kapcsolatot a férfival, aki részletes leírással szolgált a támadójáról, majd mentőt hívtak hozzá, ami kórházba vitte. A rendelkezésre álló adatok szerint a sértettnek több csontja is eltört.

Ilyés Attila r. főhadnagy, a kerületi kapitányság készenléti csoportvezetője, és Janetka Gábor r. százados, az egyik forrónyomos nyomozó a korábbi személyleírás alapján még aznap, 20 óra körül a Szilas parknál felismerte a feltételezett elkövetőt, majd a járőrök segítségével elfogták.

P. Gábort a kerületi rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 38 éves férfi nem tett érdemi vallomást.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !