Késsel ment számon kérni a barátnője elcsábítását

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt vádat emelt egy fiatal férfival szemben. Az elkövető előbb egy konyhakéssel megfenyegette a sértettet, majd elvette a mobiltelefonját, amikor pedig azt a sértett visszakérte, őt ellökte és bántalmazással fenyegette meg.

A vád szerint a helybéli születésű, 23 éves férfi a ruházatába rejtett konyhakéssel érkezett a sértett családjának kiskunhalasi házához azért, hogy számon kérje a barátnője elcsábítását. A sértett családja otthon tartózkodott, ezért az elkövető először arra hivatkozott, hogy a sértett 55.000 forint értékű telefonjának megvásárlása céljából érkezett. Miután a férfi kihívta a sértettet a konyhába, a konyhakést elővette, a sértettet a falhoz szorította és féltékenysége miatt a késsel fenyegette. A szóváltásra a sértett családtagjai is a konyhába mentek és a vádlottól a kést elvették.

Ezt követően a férfi észrevette, hogy a sértett telefonja az 5 éves gyermeke kezében van, azt a gyermek kezéből kirántotta és zsebre tette. A sértett azonnal kérte vissza a telefonját, és megpróbálta a vádlottat visszatartani, azonban az elkövető ellökte magától a sértettet, majd felemelt ökleivel bántalmazással fenyegette meg és a lakásból a telefonnal együtt távozott.

Az elkövetőt a kiskunhalasi rendőrök még a rablás napján elfogták, tőle a telefont lefoglalták, azt a sértettnek visszaadták.

Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő rablás bűntettével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !