Iszogatás közben a 23 éves férfi egyszer csak elővett egy sniccert, és megvágta ivócimborája nyakát

A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak egy 23 éves férfi ellen, aki ismerőse nyakát vágta meg egy sniccerrel. Az áldozat életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A két férfi közösen töltötte a délutánt Sződligeten. Iszogattak, beszélgetettek, amikor a gyanú szerint a fiatal férfi egyszer csak elővett egy sniccert, és megvágta a 40 éves férfi nyakát. Egy járókelő észlelte a történteket, mentőket és rendőröket riasztott. A sértett ellátását a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen megkezdték, erős vérzése miatt kórházba kellett vinni.

A rendőrök azonnal megindultak, rövid időn belül a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi váci otthonánál kopogtattak. Kiszólították, megbilincselték és bevitték a kapitányságra.

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a sértett nyaki vénája sérült, ami miatt sok vért vesztett, segítség nélkül meg is hallhatott volna. G. Attila kihallgatásán tettét tagadta és panaszt tett gyanúsítása ellen, a rendőrök begyűjtött bizonyítékai azonban elegendőek voltak, letartóztatták a férfit.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a vele szemben emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !