Gyerekei szeme láttára verte halálra volt feleségét egy ügyvéd

Gyerekei segélykiáltásait semmibe véve verte halálra volt feleségét egy észak-dakotai ügyvéd az Egyesült Államokban - számolt be a Híradó.

A 31 éves Anders Odegaard és a szintén 31 éves Carissa Odegaard még 2021-ben váltak el. A héten egy vitájuk alkalmával a férfi megtiltotta, hogy volt felesége elvigye gyerekeiket a templomba, minek következtében verekedés tört ki az egykori házastársak között – közölte a rendőrség a gyerekek kihallgatása után.

Az apa kirohanása után két idősebb fiúk kiszaladt a házból, majd egy idegennek kezdtek könyörögni, hogy értesítse a rendőrséget, „mert az anyjuk nagyon vérzik, és segítségre van szüksége”.

A kiérkező rendőrök a konyhában találták Anders Odegaardot, volt felesége óriási vértócsával a feje körül feküdt a földön.

A rendőr felszólította a férfit, hogy adjon magyarázatott a földön fekvő élettelen test látványára, mire Odegaard csak annyit válaszolt: „Nem érzem jól magam”

Kilenc éves kisfiú a nyomozóknak elmondta, hogy látta, amint apja egy késsel nekiesik anyjának. A fiú azt is elmondta a rendőröknek, hogy már korábban is volt példa arra, hogy apja fizikálisan bántalmazta édesanyját.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !