Egy fekete színű Skoda Octavia sofőrjét keresik a zalaegerszegi rendőrök

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság indított eljárást egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset miatt.

2022. augusztus 11-én 15 óra 45 perc körül a 74-es számú főúton Egervár irányából Zalaegerszeg felé közlekedett egy Fiat gyártmányú személygépkocsi. Haladása során a főút 54-es kilométerszelvényében az előtte közlekedő Renault gyártmányú tehergépkocsi előzésébe kezdett. Az előzés befejezése során a Fiat visszatért a megelőzött tehergépkocsi elé, mely során a két gépkocsi összeütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

A rendelkezésre álló információk alapján a baleset időpontjában szemből, Zalaegerszeg irányából Egervár felé közlekedett egy ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően fekete színű Skoda Octavia típusú személygépkocsi is, aki az előzési manővert láthatta, majd ezt követően tovább haladt.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy a Skoda Octavia gépjárművezetője, vagy bárki, aki a balesetről információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-150-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !