Családi drogbiznisz - Jelentős mennyiségű kábítószert találtak a kiskunhalasi rendőrök

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vádemelést javasolnak két kiskunhalasi férfi és egy kiskunhalasi nő ellen, akiknél jelentős mennyiségű kábítószert találtak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói kaptak arról fülest, hogy mintegy fél kilogrammnyi úgynevezett kristály érkezett a városba. A drog egy 21 éves helyi férfinél ért célba, akinél – az elsődleges információk alapján – azonnal, azaz forrónyomon kutatást rendeltek el. A gyors reagálás eredményes volt: eladásra kész pakkokban, és nagyobb csomagokban is találtak gyanús fehér port az ingatlanban. A későbbi szakértői vélemények alátámasztották, hogy a nyomozók kábítószernek minősülő anyagot találtak.

Az adatgyűjtés és a kihallgatások eredményeként az is megtudták, hogy a szert a fiatal nem egyedül terjesztette, és lényegében családi bizniszként működött a drogkereskedelem. Anyja és annak 50 éves élettársa voltak a férfi társai a cseppet sem legális üzletben.

A kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítható 36 éves nőt, az élettársát és fiát őrizetbe vették a rendőrök. Az ügyet ezt követően a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya vette át. A nyomozás a napokban befejeződött, és az iratokat vádemelés javaslatával adták át a főügyészségnek. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !