"Csak a feleségem meg ne tudja"

A váci rendőrök befejezték annak a 44 éves fővárosi férfinak az ügyét, aki közel 1 millió forinttal rövidítette meg alkalmi partnerét - a gyanú szerint.

Egy 28 éves, csobánkai nő tett feljelentést: az interneten talált hirdetése alapján jelentkező alkalmi partnere az előre kialkudott, közel 20 ezer forintért megkapta, amit akart, ám távozása után észrevette, hogy 900 ezer forinttal tömött borítékja eltűnt. 

A váci rendőröket nem zavarták a hiányos adatok, azonosítottak és a légyott utáni lopással összefüggésbe hoztak egy budapesti férfit.

A 44 éves Z. György a helyi nyomozóknak kezdetben következetesen tagadott, panasszal azonban nem élt a terhére rótt bűncselekmény elkövetése miatt. Később a megbánás és a jóvátétel jegyében megeredt a nyelve, és mindent beismert. A pénzt azóta elköltötte ugyan, de hozzá tette: mindent jóvátesz, csak a felesége meg nem tudja a történteket.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !