Az állították, ellopták a kocsijukat, a rendőröknek már a bejelentés után gyanús lett a történet

A szekszárdi rendőrök szabálysértési eljárást indítottak az ellen az őcsényi pár ellen, akik valótlanul állították, hogy ellopták kocsijukat - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy őcsényi nő tett bejelentést augusztus 19-én a késő esti órákban, hogy házuk elől ismeretlen ellopta az autójukat. A rendőröknek már a bejelentés után gyanús lett a történet, ezért ellenőrizték a bejelentők adatait. Kiderült, hogy egy órával korábban az egyik szekszárdi áruháznál már igazoltatták egy összetört, rendszám nélküli autó mellett a családot. Ez azért volt érdekes, mert a kocsi néhány perccel korábban balesetet okozott a Tartsay Vilmos utca kereszteződésében, és a vezetője elhajtott a helyszínről és az áruház parkolójában állt félre. A jármű ellenőrzése során kiderült, hogy ez a "lopott" autó.

A családtagok végül elismerték a rendőröknek, hogy senki nem lopta el a kocsijukat. A járművet a 28 éves családfő vezette, aki a balesetet okozta, de elhajtott a helyszínről, mert nincsen jogosítványa. A szekszárdi rendőrök a férfit végül engedély nélküli vezetés és baleset okozása miatt is feljelentették, élettársával szemben pedig valótlan bejelentés szabálysértés miatt indítottak eljárást.   

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !