A rendőrök egy ittas kerékpárossal szemben intézkedtek, de a kábítószer illata elárulta a tulajdonosát

A kisbéri rendőrök egy ittas kerékpárossal szemben intézkedtek, de a kábítószer illata elárulta a tulajdonosát. A nyomozók további növényeket is találtak a kutatás során - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök egy kerékpárral közlekedő rédei lakos ellenőriztek Kisbéren. Az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett az 57 éves férfinél. A rendőröknek furcsa volt a személy viselkedése, valamint az illat is, amit megéreztek. A csomagjai között, három zacskóban is szárított növényi származékot találtak a rendőrök, akik rögtön sejtették, hogy mivel lehet dolguk. A férfit további mintavételre a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították. 

A kerékpárossal szemben 50 ezer forint helyszíni bírság került kiszabásra. 

A nyomozók, az elsődleges nyomozati munkák során megállapították, hogy további kábítószergyanús növények is lehetnek a férfi birtokában. A megérzésük nem csalt, a kertjében már ültetett kábítószergyanús növényeket, valamint szárított növényt is lefoglaltak a kutatás során. 

A rédei lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az ügy vizsgálatát szakértő bevonásával végzi.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !