A Fővárosi Nagycirkuszban próbálta meg kiüríteni a büfé kasszáját

A zuglói rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, akit öt másik betörés mellett azzal is gyanúsítanak, hogy a Fővárosi Nagycirkuszban próbálta meg kiüríteni a büfé kasszáját.

Egy zuglói csemegeüzletbe tört be valaki 2022. augusztus 23-ára virradóan, és elvitte a pénztárgép tartalmát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A biztonsági kamerák premier plánban rögzítették az elkövetőt, akit az egyik nyomozó rögtön felismert, így a 20 éves V. Norbert ellen körözést adtak ki. A fiatalt másnap éjszaka a Fővárosi Nagycirkusz biztonsági őrei érték tetten, amint éppen a büfé kasszájának tartalmához igyekezett hozzáférni.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói V. Norbertet végül összesen hat betöréssel gyanúsították meg, az eljárás adatai szerint ugyanis a csemegeüzleten és a cirkuszon kívül néhány napon belül egy zöldségesbódét, egy raktárat és egy konténert is feltört Zuglóban, míg a XIII. kerületben egy lakásba hatolt be. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a zuglói nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !