A földre rántotta és a nyakánál leszorította áldozatát a kiskunmajsai rabló

Pár órán belül beazonosították és elfogták a kiskunmajsai rendőrök a 24 éves elkövetőt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Bejelentést tett a Kiskunmajsai Rendőrőrsre augusztus 22-én késő este egy 42 éves férfi, akit megtámadott egy ismeretlen, miközben hazafele sétált egy buszmegállóból Kiskunmajsán. A bejelentő észrevette, hogy valaki követi és pár 100 méter megtétele után utol is érte. Ekkor az idegen pénzt kezdett követelni a gyalogostól, aki azonban nem adott neki. Ezért az ismeretlen férfi a földre rántotta és a nyakánál leszorította áldozatát, majd átkutatta a zsebeit és a táskáját. A támadó egyszer meg is ütötte a férfit és azt kiabálta neki, hogy megöli, ha nem teljesíti a követelését. A rabló végül megszerezte a sértett pénzét és elvette a használati tárgyait, majd elszaladt.

A nyomozók a támadó felkutatásába kezdtek, aminek eredményeként augusztus 23-án reggel elfogták és őrizetbe vették a 24 éves helybélit. A férfi részletes beismerő vallomást tett. Az egyenruhások megtalálták a sértett ellopott telefonját és visszaadták neki.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !