200 ezer forinttal lehet gazdagabb, ha segít megtalálni a rendőrségnek a képen látható csalót

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a Szekszárdi Törvényszék csalás valamint ittas járművezetés miatt elrendelt nemzeti, európai és nemzetközi elfogatóparancsai alapján Egri Norbert ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves férfi ismeretlen helyen tartózkodik.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000.- forint, azaz kettőszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Egri Norbert felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személlyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság központi 06-74/501-106-os telefonszámát, vagy a 112-es és 107-es segélyhívó számok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !