Több késszúrással végzett feleségével egy férfi Újfehértón

A rendőrségre 2022. július 28-án 20 óra 44 perckor egy nő tett bejelentést, aki elmondta, hogy újfehértói otthonukban édesanyját eszméletlen állapotban találta, édesapját pedig érkezésekor még látta távozni autójával. A mentőszolgálat helyszínre ékező munkatársai már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani, ami vélhetően a testét ért több szúrás okozta sérülés miatt következett be - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök az elvégzett helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A szabolcsi nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, és a feltételezett elkövető, a férj felkutatását, aminek eredményeképpen néhány órán belül, 2022. július 29-én 4 óra 58 perckor az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett elfogták.

T. László 51 éves újfehértói lakost emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, és elmondta, hogy a feleségével válófélben voltak, több konfliktus volt közöttük, ezúttal is összeszólalkoztak, és a vita hevében egy konyhai késsel több esetben megszúrta őt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !