Letolta a nadrágját, majd önkielégítést végzett a Szegedről Budapestre tartó vonaton

A monori nyomozók befejezték annak a 28 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint önkielégítést végzett a vonaton - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Többen szembesültek a nem mindennapi látvánnyal egy Szegedről Budapestre tartó vonaton. Az illető fülkéről fülkére járt, először egy fiatal nő, majd három másik női utas felé fordulva, félig letolt nadrággal végzett önkielégítést.

Az aktussorozatot a vonaton szolgálatot teljesítő jegyellenőr szakította félbe, aki először "mit csinál?" felkiáltással kérdőre vonta az egyik kezében lecsúszni készülő nadrágját, másik kezével a nemi szervét fogó, 28 éves vásárosnaményi férfit, majd szakszerűen menetjegy ellenőrzésnek vetette alá Tetézte a helyzetet, hogy jegy nélkül utazott, ezért a következő állomásnál leszállították, majd feljelentést tettek a rendőrségen.

A monori rendőrök a gyanú megalapozásához szükséges bizonyítékok beszerzését követően több rendbeli szeméremsértés vétségével gyanúsították meg. Kihallgatásán nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, ám a terhére rótt bűncselekményt tagadta. Szavai szerint sosem csinált olyat, hogy mutogassa magát, hisz felesége és gyermekei vannak. Kiegészítésként hozzátette: 2021-ben elhagyta az irattárcáját a benne lévő összes okmánnyal, melyet pár héttel később kapott vissza – hogy ennek mi köze lehetett szeméremsértő magatartásához, nem derült ki.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfival szemben 4 rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !