Látta ezt a férfit valahol? - Elfogatóparancsot adott ki ellene a rendőrség

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki Farkas Pál nyírpilisi lakos ellen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Farkas Pál nyírpilisi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2022. július 26-án nyírpilisi lakóhelyén a lakóház udvarán olyan súlyosan bántalmazta nevelőapját, hogy életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A férfi a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, és azóta is szökésben van.  

A nyomozó hatóság Farkas Pál ellen elfogatóparancsot adott ki.

A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérik az állampolgárok segítségét.

Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy arról érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

FRISSÍTÉS! A KERESETT SZEMÉLYT ELFOGTÁK!

Lakossági bejelentés alapján másnap 2022. július 27-én délután rendőrkézre került az addig szökésben lévő férfi. A szabolcsi nyomozók emberölés bűntett kísérletének meglapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.     

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !