Halálra gázolt a vonat egy férfit Biatorbágy és Budaörs között

Halálos gázolás miatt szünetel a vasúti közlekedés Biatorbágy és Budaörs között, a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentősen késésekre, elmaradó vonatokra kell számítani - közölte a Mávinform és a rendőrség szerdán.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: Budaörs és Biatorbágy között a nyílt pályán gázolt el egy vonat szerda délután egy ismeretlen személyazonosságú férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A Mávinform tájékoztatása szerint a férfit a Bécsből a Keleti pályaudvarra tartó Liszt Ferenc EuroCity gázolta el. A szerelvény utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják le a vonatról, és kísérik be Budaörsre.

A helyszínelés végéig - várhatóan kora estig - mindkét irányban szünetel a vonatforgalom Budaörs és Biatorbágy között, a vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek - jelezték. Hozzátették: az érvényes vasúti jegyeket és bérleteket a Volánbusz 760-as, 762-es és 767-es járatain elfogadják Budapest-Kelenföld és Biatorbágy között.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentős késésekre, elmaradó vonatokra kell számítani - hívták fel a figyelmet.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !