Felismeri őket? - 70 ezer forint értékben loptak etető és itató tálakat

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

A képeken látható tettesek 2022. július 8-án délután egy budakalászi, állateledelt és állatfelszerelést forgalmazó boltból közel 70 ezer forint értékben loptak etető és itató tálakat. Egyikük lefoglalta az eladót, e közben két társa megpakolta a nő vállra akasztós táskáját.

Az eladó figyelmét elterelő, fekete nadrágot és fekete felsőt viselő férfi 25-35 év közötti, arca borostás, haja rövidre nyírt.

Az egyik tolvaj fekete pólót, farmer bermudát, fekete papucsot és napszemüveget viselt. Női társa piros felsőt, farmerszoknyát és fehér papucsot viselt, vöröses-barna, hosszú haját felcsatolta, fülében nagyméretű karikafülbevaló lógott.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt/férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási-Központját a  06-1-236-2896 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !