Ugrás a fő tartalomra

Elmérgesedett a családi vita Érden

Az érdi rendőrök befejezték annak a helyi családnak az ügyét, akik a gyanú szerint közrefogták autójukkal az egyik szintén gépjárművel közlekedő rokonukat, többször neki mentek, majd megállásra kényszerítették. Egyikük többször megütötte az áldozat fejét, majd három társával a sértett autóját is megrongálták - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 21 éves érdi férfi kért segítséget a rendőröktől, mivel rokonai egy-egy gépkocsival közrefogták, az egyik jármű oldalról nekiütközött, a másik jármű szemből kikerülésre kényszerítette. A tovább hajtó áldozat egy piros lámpánál megállt, ekkor érte utol a kikerülésre kényszerítő jármű, majd ismét nekiütközött.

Ezzel még nem ért véget az ámokfutás ugyanis a másik gépkocsi is utolérte, amelyből kipattant egyik 40 éves rokona, odafutott, kirángatta autójából és ököllel többször megütötte a fejét.  A másik autóban utazó rokonok, egy akkor 17 éves kamasz, valamint társai egy 27 és egy 38 éves budapesti férfi kiugrottak az autóból és mind a négyen különböző szerszámokkal, felváltva és folyamatosan ütötték, rongálták a sértett kocsiját. Miután kitombolták magukat, elhagyták a helyszínt. Az áldozat a bántalmazások és ütközések következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

Az érdi nyomozók napokon belül elfogták az áldozat négy rokonát és el is kezdték faggatni a kihallgató helyiségben a cselekménnyel összefüggésbe hozható családtagokat.

A 40 éves férfi kihallgatásán vallomást nem tett, a gyanúsítás ellen panasszal élt, majd az eljárás végén a cselekmény elkövetését elismerte. Kamasz fia szintén nem tett vallomást, azonban azt elismerte, hogy abban az időben az egyik kocsit ő vezette, de utasa nem volt. Az egyik társ azt vallotta, hogy nem látta a bántalmazást, és a rongálásban részt sem vett, a gyanúsítás ellen panasszal élt. A másik budapesti férfi úgy nyilatkozott, hogy ő ott sem volt a szóban forgó eseménykor.

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 40 éves férfi ellen a közúti veszélyeztetés, kiskorú veszélyeztetése bűntettének, testi sértés, valamint rongálás vétségének, társai ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének, valamint rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Eltűnt Rituper Dávid, a 14 éves fiút július 11-én látták utoljára

A rendőrök a lakosság segítségét kérik. A Bonyhádi Rendőrkapitányságon körözési eljárást folytatnak Rituper Dávid eltűnése kapcsán. A 14 éves fiú, aki a kétyi Gyermekotthon gondozottja 2022. július 11-én engedély nélkül távozott, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A képen látható Rituper Dávid körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna rövid hajú, barna szemű, jobb keze mutató ujja amputált. Eltűnéskori ruházata nem ismert. A bonyhádi rendőrök kérik, hogy aki a keresett személy jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 0680555111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

A rendőrség 300 000 forintot fizet annak, aki olyan információval szolgál, ami Szalai András elfogását eredményezi

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 300 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Szalai András elfogásának elősegítése érdekében. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztálya körözési eljárást folytat. Továbbá a Győri Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja szintén elfogatóparancsot bocsátott ki Szalai András magyar állampolgár ellen orgazdaság bűntette, zsarolás bűntettének kísérlete és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt. Nevezett személy felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek, elfogása nem valósult meg. A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Szalai András felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető szem

Brutális dolgot művelt különélő feleségével a feldühödött férj

A szolnoki rendőrök vetettek véget a különélő férj ámokfutásának, aki volt párját késsel fenyegetve korlátozta személyi szabadságában. Most őrizetben várja a bíróság döntését a saját személyi szabadságáról. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy szolnoki lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint az 56 éves férfi 2022. augusztus 11-én 11 óra körül az egyik szolnoki bevásárló központban odament a tőle különélő feleségéhez és annak barátjához, majd egy tíz centiméter pengehosszúságú kést vett elő. A férfi a sértett karját megragadta és felszólította, hogy haza kell mennie vele. A nő félelmében – a fenyegetés hatására – volt párjával ment. A lakásba belépve a férfi egy ollóval levágta a sértett haját és felsőruházatát, majd a kést az asszony torkához szorította és közölte, megtiltja, hogy az új párjával kapcsolatot tartson. Szavainak egy balta elővételével adott nyomatékot. A fér

Halálos baleset történt a 76-os főúton

Egy ember meghalt és többen megsérültek szerda délután a 76-os főúton, Zalacsánynál, amikor két személyautó összeütközött - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A baleset a főút 31-es kilométerszelvényénél történt, ahol egyelőre tisztázatlan körülmények között karambolozott két személygépkocsi. A balesetben többen megsérültek, egy ember olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette - írta az MTI. A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat Zalaegerszeg irányából Zalacsány előtt a tilaji elágazóban visszafordítják, Hévíz irányából Bókaháza felé terelik. A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte: a két, frontálisan összeütközött járműből a tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Motoros vesztette életét a 6-os úton történt tragikus balesetben

Egy 60 éves tárnoki férfi közlekedett motorkerékpárjával a 6-os út 21-es kilométerszelvényben Százhalombatta felé, amikor áttért a szembe sávba, ahol egy személyautóval ütközött, majd a motor kigyulladt.  A motoros életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.  A rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat az M6-os autóút irányába terelik - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !