Egy kisbusszal közlekedő nő a tilos jelzés ellenére behajtott a vasúti átjáróba

Tilos jelzés ellenére hajtott vasúti átjáróba, Tótkomlós közelében és ütközött össze motorvonattal egy kisbusz. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrség a figyelmetlen jármű vezetőjével szemben a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás vizsgálatát befejezte - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Vasúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget Békés megyében. Egy kisbusszal közlekedő nő Tótkomlós közelében található vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére behajtott és összeütközött egy motorvonattal. Szerencsére a balesetben senki nem sérült meg. 

A 45 éves tótkomlósi nővel szemben az Orosházi Rendőrkapitányságon vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás. 

A jármű vezetője kihallgatásán elmondta, hogy figyelmetlen volt, amikor behajtott a vasúti átjáróba és nem vette észre azt, hogy a fénysorompó piros jelzést mutatott. 

A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !