Sörrel öntött le egy nőt, majd a biztonsági őrt a ruhájánál fogva megrángatta (videó)

Garázdaság vétsége miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki sörrel öntött le egy nőt, a biztonsági őrt a ruhájánál fogva megrángatta.

A vádirat szerint  a férfi 2021. október 30-án, egy tatabányai üzletház büféjénél 2 kisfröccsöt egy marék aprópénzzel akart kifizetni. Az aprópénz kiszámolásával kapcsolatban a férfi vitába keveredett az eladóval, akit hangosan és trágárul szidalmazott. Az eladó a kisfröccsöket kiadta, majd a kiadó pult ablakát becsukta. Ekkor a férfi a kiadó pult ablakára ütött, ezzel kárt nem okozott.  

A hangoskodásra a büféhez ment a biztonsági őr, aki felszólította a férfit a távozásra. Az elkövető agresszívan lépett fel, felé nyúlt, majd a biztonsági őr segítségére érkező nőt a fröccsel leöntötte, a műanyag poharat is felé dobta, de nem találta el. A férfi kiabált és őrjöngött, mire a biztonsági őr ismételten távozásra hívta fel. A férfi ekkor a biztonsági őr pulóverjét megrángatta. A biztonsági őr emiatt a férfit gázspray-vel lefújta, aki ennek hatására a helyszínről távozott.

Az elkövető többszörös visszaeső, 2021. október 11-én szabadult testi sértés és más bűncselekmények miatt kiszabott 3 év fegyházbüntetésből.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !