Ittasan, jogosítvány nélkül okozott balesetet egy 19 éves fiú Tamásiban

Ittasan, jogosítvány nélkül okozott balesetet az a 19 éves helyi fiú, aki egy busznak hajtott neki a főnökétől engedély nélkül elvitt autóval Tamásiban.

Egy busz sofőrje tett bejelentés a rendőrségen, mert indulás előtt észlelte, hogy az általa a korábban a Tamási autóbuszállomáson leparkolt busznak ismeretlen nekiment, majd adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. Az egyenruhások a balesetet okozó autós felkutatására indultak. Rövid időn belül a város egyik utcájában egy fiatal állította meg őket, aki elmondta, hogy ő ment neki a busznak, majd ment el a helyszínről, néhány perccel később pedig az út melletti árokba hajtott nem mesze onnan. A 19 éves fiú adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy nincsen vezetői engedélye. Vele szondát is fújattak, mely pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavételre is előállították - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tetézte a fentieket azzal, hogy a főnökétől engedély nélkül elvitt autóval okozta a balesetet. A fiúnak ittas járművezetés vétség, jármű önkényes elvétele bűntett, baleset okozása és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt is felelnie kell.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !