Egy porzsák miatt halálra verte élettársának anyját egy férfi Tatabányán

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség minősített emberölés miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy tatabányai családi házban, 2021. június 25-én, délután megölte élettársának az anyját.

A vádirati tényállás szerint a férfi és az élettársának az anyja - a sértett - rossz viszonyban éltek egy tatabányai családi házban, 2021. június 25-én, délután egy porzsákon vesztek össze. A vitának a sértett vetett véget, elindult az emeletről lefelé a lépcsőn, a férfi pedig utána ment, majd véletlenül meglökte. Az asszony a földre zuhant, és az esés okozta sérülések miatt magatehetetlenül feküdt a padlón. Ettől a férfi rendkívüli haragra gerjedt, a sértettet többször megrúgta, rátérdelt a hátára, felső testét hátrafeszítette, fejét a járólapba ütötte.

Az asszony a bántalmazás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A főügyészség a férfival szemben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a férfival szemben fegyházbüntetést szabjon ki azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható, továbbá tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !