Egy méretes konyhakéssel a kezében rabolt ki egy hajdúszoboszlói dohányboltot

A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték a nyomozást.

A nyomozók kitartó és összehangolt munkája hozta meg az eredményt idén áprilisban. Egy tavaly év végén történt hajdúszoboszlói dohánybolt rablás gyanúsítottját fogták el.

Az akkor még ismeretlen férfi december 16-án lépett be az üzletbe. Fejére egy kapucnit húzott, arcát egy fekete maszkkal takarta el, és egy méretes konyhakéssel a kezében követelte a bevételt az eladótól. Az alkalmazott átadta neki a pénzt, amit a nála lévő táskába rejtett, majd sietve távozott a helyszínről.

A minden részletre kiterjedő nyomozás 2022. április elején érkezett a fordulóponthoz. A nyomozók azonosítottak egy férfit, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A 36 éves hajdúszováti lakos gyanúsítotti kihallgatásán részeletes beismerő vallomást tett és anyagi nehézségeivel magyarázta tettét. A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes járásbíróság elrendelt. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás vele szemben.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !