Egy balassagyarmati áruház parkolójában egy 25 éves férfi erőszakkal elvette egy másik férfi autóját

A balassagyarmati rendőrök a helyszín közelében elfogták a 25 éves férfit. 

A rendőrségre 2022. június 8-án 22 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy balassagyarmati áruház parkolójában ismeretlen személy a sértettől erőszakkal elvette autóját.    

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtés eredményeként egy órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi lakost.

A beszerzett adatok szerint a férfi a bejelentést megelőző időben a járó motorral parkoló gépkocsija mellett álló sértettet a mellkasán meglökte, aki ennek következtében elesett. Ekkor a terhelt a járműbe beült, és azzal nagy sebességgel elindult. Ennek során az ezt megakadályozni akaró és a gépkocsiba kapaszkodó sértettet magával húzta. A terhelt elveszítette a jármű felett az uralmát és a Mikszáth úton padkának, bokorsövénynek hajtott, majd a körforgalomban közlekedő személygépkocsinak ütközött. Ezt követően a férfi a helyszínről gyalogosan elmenekült. A cselekmény következtében a sértett könnyű sérülést szenvedett.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság rablás, segítségnyújtás elmulasztása, közúti veszélyeztetés, járművezetés ittas állapotban és cserbenhagyás bűncselekmények gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 25 éves férfi ellen, akit őrizetbe vettek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !