Az M3-as autópálya mellett küzdött kislánya életéért egy nő, senki nem állt meg, hogy segítsen

Egy sokak által megosztott Facebook-bejegyzés szerint nem álltak meg az arra járók segíteni.

Már több ezren megosztották azt a Facebook bejegyzést, ami szerint egy három év körüli gyereket az M3-as autópálya mellett, az aszfalton élesztett újra az anyja. A bejegyzés szerzője szerint senki nem állt meg, hogy segítsen - közölte az RTL.

Az eset az autópálya Budapesten belüli szakaszán, vagy bevezetőjén történhetett – írja a Telex, amelynek megkeresésére az Országos Mentőszolgálat megerősítette, hogy kedden történt az eset.

"Az életmentést az anyuka a mentésirányító telefonos segítségével kezdte meg, közben azonnal a helyszínre indult két mentőegységünk is. A kislányt a gyermekrohamkocsi emelt szintű beavatkozások után életveszélyes állapotban adta át a kórházban" – közölte Győrfi Pál szóvivő hozzátéve, hogy a gyerek jelenlegi állapotáról a mentőknek nincs információja.

Az esetről a Facebookon beszámoló férfi szomorúságát fejezte ki amiatt, hogy sokan tétlenül nézték, ahogy az anya „kétségbeesetten, sokkos állapotban küzd a kisgyereke életéért az aszfalton”. Ő a fiával megállt, hogy segítsen, majd mások is csatlakoztak a mentéshez, míg végül kiértek a mentők, és a mentőautóban folytatták az újraélesztést.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !