20 alkalommal lopott különféle termékeket egy maglódi áruház önkiszolgáló kasszáinál

A monori rendőrök befejezték annak a 36 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint 20 alkalommal lopott különféle termékeket egy áruház önkiszolgáló kasszáinál. Vagy nem húzta le a termék kódját, vagy olcsóbb termékeket rögzített a drágább helyett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Rendszeres vásárlója volt egy maglódi áruháznak a 36 éves budapesti férfi 2021 augusztusa és 2022 januárja között. A férfi szokásaival az égegyadta világon semmi gond nem lett volna, ha a kiválasztott és kosárba rámolt termékeket az önkiszolgáló kasszánál hiánytalanul és pontosan lehúzza, majd kifizetésük után távozik.

A feljelentést tevő áruház számára kirajzolódott, hogy a férfi az önkiszolgáló kasszánál vagy nem húzta le a termékeket, vagy pedig más kóddal vitte ki azokat. Többször „vásárolt” a költséghatékonyságot szem előtt tartva karácsonyi világítást gyümölcsre kódolva, de akadt édességre kódolt plüss figura is. Az áruháznak összesen 58.496 forint kárt okozott.

A maglódi rendőrök a 36 éves, budapesti Sz. Józsefet 2022. május 2-án délelőtt 1 rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi mindent beismert.

A Monori Rendőrkapitányság Sz. Józseffel szemben az eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !