Tizenegy autó rendszámát törte le és dobálta szét egy céltalanul, Gyömrőn bolyongó férfi

Tizenegy autó rendszámát törte le és dobálta szét egy céltalanul, Gyömrőn bolyongó férfi az elmúlt időszakban. Azonosították és elfogták a gyömrői rendőrök.

Az első bejelentés még 2022 márciusában érkezett a rendőrségre. Gyömrőn egy úttest szélén parkoló autó első és hátsó rendszámtábláját feszítette le ismeretlen, a tulajdonos a közelben darabjaira törve talált rá. Pár hét leforgása alatt a településről sorra érkeztek a hasonló tartalmú bejelentések, összesen 11.

A gyömrői rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, minden lehetséges módon kutattak az elkövető után, aminek meg is lett az eredménye, azonosítottak egy 51 éves helyi férfit. R. Tibor 2022. május 6-án a kihallgató helyiségben találta magát. Tettét egytől egyig vállalta, elmondása szerint semmi célja nem volt a táblákkal, séta közben leszedte, majd mindet összetörte és szétdobálta ahol éppen jónak látta.

A Monori Rendőrkapitányság Gyömrői Rendőrőrse a férfivel szemben több rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt folytatja le a további eljárást.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !