Egy 42 éves nő 2 késsel indult el azért, hogy megölje testvérét és unokatestvérét

Egy 42 éves nő 2 késsel indult el azért, hogy megölje testvérét és unokatestvérét, azonban útközben intézkedtek vele szemben a rendőrök. A főügyészség a nő börtönbüntetésre ítélését indítványozta.

A vádirat szerint a vádlottat 2020 novemberének elején meglátogatta a testvére és az unokatestvére, akikről később a vádlott azt feltételezte, hogy látogatásuk alkalmával mobiltelefont, ékszert és készpénzt loptak tőle. Emiatt a nő 2020. november 15-én, délután, a ruházatába rejtett két hosszabb kést, és a tervéről nem tudó élettársával elindult rokonaihoz azzal a szándékkal, hogy megöli őket. Útközben egy autóbuszon a nő és az élettársa veszekedett, és a férfi megütötte őt. A garázda cselekmény miatt a helyszínre érkező rendőrök átvizsgálták a nő ruházatát is, és megtalálták a késeket, amelyeket emberölés céljából vett magához. Az elkövetőt előállították, így az eltervezett kettős emberölésre nem került sor.

A Fővárosi Főügyészség a nőt – előélete miatt mint visszaesőt – 2 rendbeli emberölés előkészületének bűntettével vádolja. A főügyészség a vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat ítélje végrehajtandó börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !