Ugrás a fő tartalomra

Részegen zebrát látott és forgalmat irányított egy férfi Mezőkövesden

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves férfi ellen garázdaság és rongálás vétsége miatt. A férfi Mezőkövesden, ittasan az úttest szélén azt gondolta egy gyalogátkelőnél van, kilépett az útra megállásra kényszerítve egy gépjárművet. Ezt követően a vezetővel szóváltásba került, többször megpróbálta megütni és megrúgni, valamint kétszer belerúgott az autó sárvédőjébe.

A vádirat szerint a vádlott a déli órákban, Mezőkövesden, erősen ittas állapotban gyalogolt az úttest szélén. Részegsége miatt az gondolta, hogy egy zebra van az úttesten, ezért kilépett a forgalom elé, majd a tenyerét feltartva megállásra kényszerített egy arra közlekedő autót azt kiabálva, hogy itt zebra van, álljon meg. A gépjármű vezetője kiszólt neki, hogy ott nincs semmilyen gyalogátkelő, mire a férfi a nyitott ablakon keresztül megpróbálta megütni. A férfi kiszállt az autóból, erre az elkövető ökölbe szorított kézzel küzdőállást vett fel, és a sértett felé rúgott, aki viszont elkapta a lábát, majd pedig tenyérrel ellökte, melynek következtében a vádlott a földre esett. A földről felkelve az autó sárvédőjébe belerúgott, erre a vezető újból ellökte, megint földre került, ekkor az útszélén lévő virágokat kezdte el tépkedni, dobálni, majd amikor újból felállt, ismét a sárvédőbe rúgott. A gépjármű vezetője visszaült az autóba és hogy elkerülje a további konfliktust, elhagyta a helyszínt, de a tükörből visszatekintve látta, hogy a férfi az úttesten közlekedő autók között gyalogol, ezért értesítette a rendőrséget.

A vádlott a gépjárműben 60.000 forint kárt okozott.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetést indítványozott.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Halálra késelte munkatársát egy férfi Veszprémben

Késsel szúrta meg munkatársát egy férfi Veszprémben. Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. május 22-én 6 óra 10 perckor, hogy egy veszprémi cég öltözőjében egy nőt több késszúrással megsebesítettek. A helyszínre érkező mentők a sérült életét már nem tudták megmenteni. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit a munkahelyétől nem messze, egy helyi buszmegállóban elfogták a rendőrök, majd a rendőrségre előállították. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A helyszíni szemle és a nyomozási cselekmények jelenleg is folyamatban vannak. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

Halálos baleset az M5-ösön - Egy 19 éves fiatal vesztette életét

Három jármű összeütközött az M5-ös autópályán Inárcs térségében péntek este, a balesetben egy ember meghalt  - közölte a rendőrség. A police.hu tájékoztatása szerint  a 36-os kilométerszelvényénél egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, majd az árokba sodródott. Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves sofőrje az ütközés elkerülése érdekében  balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel. A rendőrök az  útszakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a a 405-ös, valamint a 4606-os útra terelik. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Összeütközött egy lakóbusz és egy személyautó, a balesetben egy ember meghalt

Összeütközött egy lakóbusz és egy személyautó a Szanyt Rábacsanakkal összekötő úton vasárnap délelőtt, a balesetben egy ember meghalt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A tájékoztatás szerint a balesetnek egy súlyos sérültje is van. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az utat. (MTI)/Fotó: Kisalföld.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt Fegyverneknél

Motoros és személygépkocsi ütközött szerda reggel Fegyverneknél, a motoros a helyszínen meghalt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Az adatok szerint a 4-es főúton Szolnok irányából Debrecen felé haladó gépkocsi a 34-es számú útra balra kanyarodva nem adott elsőbbséget a vele szemben közlekedő motorosnak és összeütköztek. A baleset helyszínelését a rendőrök félpályás útlezárás mellett végzik - tudatták. Fotó: MTI/Donka Ferenc KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálra gázolt a vonat egy 15 éves motorost

Halálra gázolt a vonat egy motorost Vámosgyörk és Hort között - közölte a Mávinform a honlapján. A motorost a Kassáról Budapestre tartó Hernád InterCity ütötte el egy vasúti átjáróban. A fénysorompó rendben működött - jegyezték meg. A baleset következtében a motort vezető 15 éves fiú a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !