Egy 65 éves nő arcon ütötte, majd lágyékon rúgott egy biztonsági őrt egy győri rendelőintézetben

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte egy 65 éves nővel szemben garázdaság vétsége elkövetése miatt indult büntetőeljárás vizsgálatát.

A rendőrségre bejelentés érkezett arról, hogy Győrben, a Szent Imre úton lévő rendelőintézetben verekedés történt. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy az egészségügyi intézmény bejárati előterében az ominózus napon 11 óra körül egy 65 éves győrújbaráti nő szóváltásba keveredett az ott szolgálatot ellátó biztonsági őrrel. A veszekedést dulakodás követte, majd a feldühödött hölgy arcon ütötte, ezt követően lágyékon rúgta a 44 éves férfit. Az esetet az rendelőben tartózkodók közül többen látták - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügyben a rendőrség az indulatos nő ellen büntetőeljárást indított, aki a gyanúsítotti vallomástételt megtagadta, későbbi idézésekre nem jelent meg, illetve az eljárás során nem kívánt együttműködni a hatósággal.

A nyomozás keretében a rendőrök beszerezték az intézményben elhelyezett kamerák felvételeit. Ezek elemzését és értékelését követően megállapították, hogy a hölgy valóban erőszakosan, agresszíven viselkedett a biztonsági őrrel szemben, majd őt bántalmazta is.  

A büntetőeljárás során a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és az ügyet a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !