Sokkoló videón a sárkeresztúri gázoló ámokfutása (+18)

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói előterjesztést tesznek a 32 éves férfi letartóztatásának indítványozására.

A sárbogárdi rendőrök 2022. február 26-án délután, szolgálatellátásuk során észlelték, hogy Sárkeresztúron, a Dózsa György utcában több ember áll, és egy férfi a földön fekszik. Mint kiderült, nem sokkal korábban egy férfi autóval az úttestről a csoportosulás irányába lehaladt, és a kerítésoszlop mellett álló 16 éves fiút elgázolta, aki a jármű alá került. A sofőr hátramenetbe kapcsolt, miközben ismét áthajtott a sérültön, és elsodort egy másik, 14 éves fiatalt is, majd tolatva elhagyta a helyszínt.

A 16 éves sárkeresztúri fiú a szakszerű és gyors kórházi kezelés ellenére az éjszaka folyamán belehalt elszenvedett sérüléseibe.

A Fejér megyei rendőrök haladéktalanul nyomozást indítottak az ügyben, és a beszerzett bizonyítékok alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 32 éves helyi illetőségű férfit, akit a rendőrségre előállították, és őrizetbe vétele mellett több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !