Nyugdíjaskorú dílert vettek őrizetbe Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök őrizetbe vették a 64 éves gyanúsítottat, aki a megalapozott gyanú szerint „krétával” és „kristállyal” kereskedett.

Egy jászkiséri férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022 évben rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített 1000 Ft/pakk vagy 5500 Ft/g áron új pszichoaktív anyagot fiatal- és felnőttkorú helyi és környékbeli lakosoknak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendészeti Igazgatóság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével elfogták és előállították a jogsértőt a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A nyomozók kutatás során 73,5 g – az előzetes vegyész szakértői szakvélemény szerint – új pszichoaktív anyagot, 2 db maroklőfegyvert és lőszereket foglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében 3 gépkocsit, értékes műszaki berendezéseket, ékszereket és több mint 1 millió forint készpénzt biztosítottak - közölte a  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !