Ittasan ült volán mögé, súlyos balesetet szenvedett

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén súlyos sérüléssel járó és négy anyagi káros baleset történt.

A rendőrök egy főt fogtak el és négyet állítottak elő. A szolgálatban levő állomány tagjai négy szabálysértési feljelentést tettek. A szonda két járművezető esetében mutatott pozitív értéket. A rendőrök egy biztonsági intézkedést hajtottak végre.

Egy 60 éves kistormási férfi közlekedett az általa vezetett autóval csütörtökön este 20 óra 45 perckor a 6317-es úton Harc irányából Kölesd irányába, amikor feltehetően ittassága miatt letért az útról, és az úttest jobb szélén nekicsapódott az ott lévő betongyűrűnek. A jármű az ütközést követően oldalára borult. A sofőr az elsődleges orvosi adatok szerint súlyosan megsérült. A rendőrök a kocsi vezetőjével szondát fújattak, mely igen magas értéket mutatott. Vele szemben a szekszárdi rendőrök büntetőeljárást kezdeményeznek ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !