Egy 92 éves nő házában mutogatta nemi szervét a 21 éves férfi, majd kifosztotta az idős asszonyt

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 21 éves endrefalvai férfival szemben, aki egy 92 éves asszony házában mutogatta nemi szervét, majd kifosztotta a sértettet.

A férfi ittasan elhatározta, hogy az utcájukban lakó 92 éves, megromlott egészségi állapotban lévő sértettől pénzt szerez. A hajnali órákban háza nyitott kapuján át bement az idős asszonyhoz, majd letolt nadrággal az ágyára ült és megkérte, hogy simogassa meg a nemi szervét. A sértett erre nem volt hajlandó, és távozásra szólította fel az ittas fiatalt, aki ehelyett letolt nadrággal sétálni kezdett. Eközben észrevette, hogy a rémült, idős sértett pénztárcája a párnája alatt van elrejtve, kivette, elvette a benne lévő 4500 forintot, majd távozott.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a férfival szemben szeméremsértés vétsége, magánlaksértés bűntette és kifosztás bűntette elkövetése miatt emelt vádat. A bűncselekmények súlyára figyelemmel börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Arra az esetre, ha a cselekmény elkövetése óta letartóztatásban férfi az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 2 év 3 hónap börtönbüntetés és 3 év közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt - olvasható a Nógrád Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !