Nem tetszett cimborája csúnya beszéde, ezért mellkason szúrta

A Pest megyei vizsgálók befejezték egy élet ellenes bűncselekmény nyomozását. A gyanúsítottnak nem tetszett cimborája csúnya beszéde, a kettejük között kialakult konfliktus késszúrással végződött.

Mentőt és rendőrt hívtak egy vecsési házhoz, ahonnan egy 36 éves férfit szívtájéki sérüléssel, életveszélyes állapotban vittek kórházba. A rendőrök a helyszínen elfogták azt a 46 éves férfit, aki későbbi kihallgatásán beismerte, megszúrta munkatársát - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettével gyanúsították meg, beismerte a támadást, és vallott az aznap történtekről. Állította, addig a napig csak akkor tartott kést a kezében, amikor evett. Sajnálta, hogy a kettejük között kialakult konfliktust szúrással oldotta meg. Őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta.

Az igazságügyi orvosszakértői vélemény birtokában - tekintettel az elkövetés eszközére és a szúrás helyére - az eljárás közben a vizsgálók emberölés kísérletére módosították a gyanúsítást, amellyel R. Mihály nem értett egyet, abban nem érezte magát bűnösnek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az azóta is letartóztatásban lévő férfi ellen az emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !