Hat autót tört össze az ittas sofőr Szombathelyen

A rendőrök egy, személyi sérüléssel végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek 2022. január 16-án, az esti órákban, Szombathelyen, a Váci Mihály utcában. 

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval a Paragvári utca felől a Kodály Zoltán utca irányába, amikor elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és nekiütközött egy, az út szélén parkoló gépkocsinak. Az ütközést követően további két parkoló autónak is nekihajtott. Az egyik parkoló gépkocsi nekicsapódott egy, előtte álló gépjárműnek is, amely az előtte parkoló gépkocsinak ütközött. A férfi autójával átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy, vele szemben közlekedő autónak - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A balesetet okozó férfival szemben a helyszínen a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. 

A balesetben a szombathelyi férfi könnyű sérüléseket szenvedett. 

A Szombathelyi Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult vele szemben.

Fotó: Horváth Istvánné/Vaol.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !