Ugrás a fő tartalomra

Rablás miatt keresi a rendőrség a 16 éves Ballai Bencét

Érden a Béke térhez kértek hangoskodó, kiabáló fiatalok miatt rendőrt 2021. december 20-án késő este. A járőr láttán két fiatalember szaporázni kezdte lépteit, miközben a rádióforgalmazásban egy megvert férfi miatt indultak egyenruhások egy közeli gyorsétteremhez. A menekülni próbáló két fiatalt elfogták, egyikük nadrágzsebéből egy mobiltelefon és egy pénztárca kandikált ki. A brifkóban lévő iratoknak, bankkártyáknak köze nem volt a nadrágzseb tulajdonosához, annál inkább a nem messze megvert - és mint kiderült - kirabolt áldozathoz. A láthatóan ittas fiatalt bilincselve elfogták, a társaságában lévő barátját elszámoltatták, kiderült, nem vett részt az erőszakos támadásban - közölte a Pest Megyei Rendőrkapitányság.

A 18. életévét nyáron betöltött, állandó lakóhellyel nem rendelkező, sokszor az utcán éjszakázó, alkalmi munkákból élő fiatalember beismerte a rablást: alkalmi ismerősével nekiestek a férfinak, akivel előtte együtt ittak, megrugdosták, letépték a táskáját, kiürítették zsebeit, majd sorsára hagyva elmenekültek. Megnevezte csellengő társát is, akivel a támadás után elváltak útjaik. A 16 éves Ballai Bencéről kiderült, korábban megszökött egy hajósi gyermekotthonból, állandó tartózkodási helye nincs, elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A 18 éves fiatalember ellen - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érd Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Aki a képen látható Ballai Bence jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2863 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 segélyhívón.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy 17 éves fiú meghalt az 5-ös főúton történt balesetben

Az 5-ös főút 31-es kilométerében közlekedett személygépkocsijával egy 26 éves férfi, amikor lehaladt az útról és egy fának ment, majd megpördült és visszatért az úttestre. A balesetben egy 17 éves fiú a helyszínen meghalt, a sofőr és további két 16 éves utasa közül egyiküket súlyos, két embert pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Tragikus baleset történt Nyíregyháza és Nagykálló között

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4911-es út 5. kilométerszelvényében Nyíregyháza és Nagykálló között - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.  A rendelkezésre álló adatok szerint egy Nagykálló irányába haladó személygépkocsi megcsúszott az úttesten, és a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol összeütközött egy Nyíregyháza felé közlekedő mikrobusszal.  A baleset következtében a személygépkocsiban egyedül utazó 22 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  A rendőrség a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárta, a forgalmat mindkét irányból Nyíregyháza-Nyírjestanya felé terelik.   Fotó: Illusztráció KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton

A rendelkezésre álló adatok szerint Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A Ferihegyi Repülőtérre vezető utat a Budapestről kifelé vezető oldalon lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. MTI/Mihádák Zoltán KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt Dunavarsány közelében

Meghalt egy 35 éves sofőr, egy másik, 51 éves vezető pedig súlyosan megsérült, miután három autó ütközött az 51-es úton Dunavarsány térségében  közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon. Azt írták, hogy az egyik autó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a szemből érkező autónak csapódott; a szabályosan haladó kocsinak hátulról egy másik jármű is nekiütközött - tudatta az MTI. A baleset miatt az első autó 35 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a második kocsi 51 éves vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba - tették hozzá. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Tragédia a a 31-es számú főúton

A 31-es számú főút 116-os kilométerében Tenk és Heves között egy személyautó lesodródott az úttestről és az árokba borult.  A baleset következtében a járművet vezető 32 éves férfi a helyszínen életét vesztette - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. A helyszínelést a rendőrök befejezték, zavartalanul halad a forgalom. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !