Ugrás a fő tartalomra

Ámokfutást rendezett egy férfi Békés megyében

Rátámadt egy házaspárra, elvitte a kocsijukat, majd megvert egy sofőrt, és az ő teherautóját is elvitte egy almáskamarási férfi Békés megyében. Mindkét járművet összetörte, majd egy harmadikkal menekült, de a rendőrök elfogták.

Ámokfutást rendezett egy férfi Békés megyében. Hajnali háromnegyed 3 körül Almáskamaráson megjelent ismerőseinél, majd azt kérte a házaspártól, hogy vigyék el őt autóval valahová. A pár nem akart eleget tenni a kérésének, mire az erőszakos férfi mindkettőjüket bántalmazta. A megfélemlített nő és férfi ekkor megmondták neki, hogy hol a kocsijuk indítókulcsa, a férfi pedig elhajtott az autóval. Nagykamaráson nekiütközött egy biciklitárolónak és egy álló kenyérszállító teherautónak. Ezután rátámadt a kenyérszállító sofőrjére, őt is megverte, majd a kenyereskocsival elhajtott, és Kétegyháza határában árokba borult vele. A baleset után bement egy tanyába, de amikor az ott lakók mentőt és rendőrt akartak hívni, továbbment és Kétegyházán beült egy utcán álló kisteherautóba, amiben benne volt a kulcs. Az Almáskamaráson, majd Nagykamaráson és Kétegyházán történtekről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja folyamatosan gyűjtötte, osztotta meg az információkat a megye valamennyi rendőrkapitányságának és határrendészeti kirendeltségének rendőreivel. Miután kiderült, hogy a férfi édesanyja Körösszegapátin lakik, az együttműködést Hajdú-Bihar megyére is kiterjesztették. 

Ennek meg is lett az eredménye, az ottani körzeti megbízott 5 óra körül feltartóztatta az édesanyjához érkező férfit, majd a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség határrendészei előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A 21 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és testi sértés bűncselekmények miatt őrizetbe vette - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy 17 éves fiú meghalt az 5-ös főúton történt balesetben

Az 5-ös főút 31-es kilométerében közlekedett személygépkocsijával egy 26 éves férfi, amikor lehaladt az útról és egy fának ment, majd megpördült és visszatért az úttestre. A balesetben egy 17 éves fiú a helyszínen meghalt, a sofőr és további két 16 éves utasa közül egyiküket súlyos, két embert pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Tragikus baleset történt Nyíregyháza és Nagykálló között

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 4911-es út 5. kilométerszelvényében Nyíregyháza és Nagykálló között - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.  A rendelkezésre álló adatok szerint egy Nagykálló irányába haladó személygépkocsi megcsúszott az úttesten, és a szemközti forgalmi sávba sodródott, ahol összeütközött egy Nyíregyháza felé közlekedő mikrobusszal.  A baleset következtében a személygépkocsiban egyedül utazó 22 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.  A rendőrség a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárta, a forgalmat mindkét irányból Nyíregyháza-Nyírjestanya felé terelik.   Fotó: Illusztráció KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton

A rendelkezésre álló adatok szerint Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton fának ütközött egy személygépkocsi. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A Ferihegyi Repülőtérre vezető utat a Budapestről kifelé vezető oldalon lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. MTI/Mihádák Zoltán KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt Dunavarsány közelében

Meghalt egy 35 éves sofőr, egy másik, 51 éves vezető pedig súlyosan megsérült, miután három autó ütközött az 51-es úton Dunavarsány térségében  közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon. Azt írták, hogy az egyik autó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a szemből érkező autónak csapódott; a szabályosan haladó kocsinak hátulról egy másik jármű is nekiütközött - tudatta az MTI. A baleset miatt az első autó 35 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a második kocsi 51 éves vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba - tették hozzá. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Tragédia a a 31-es számú főúton

A 31-es számú főút 116-os kilométerében Tenk és Heves között egy személyautó lesodródott az úttestről és az árokba borult.  A baleset következtében a járművet vezető 32 éves férfi a helyszínen életét vesztette - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. A helyszínelést a rendőrök befejezték, zavartalanul halad a forgalom. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !