Magával vitte 2 éves unokáját, azóta nem találják őket

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse körözési eljárást Balogh Ilona 40 éves és Balogh Amira Inez 2 éves tímári lakosok eltűnése ügyében. 

A nő 2021. november 27-én 17 óra körül lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott és magával vitte 2 éves unokáját, Balogh Amira Inezt, azóta életjelet nem adott magukról. A rendelkezésre álló adatok szerint a nőt 2021. november 27-én 17 óra 30 perckor Rakamazon, egy Kossuth úti parkolóban látták utoljára. A nő és a gondoksága alatt álló gyermek felkutatására, illetve jelenlegi tartózkodási helyüknek megállapítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Balogh Ilona 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna színű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sötétbarna  kabátot és lila sportcipőt viselt. Balogh Amira Inez haja sötétbarna, szeme színe kék, eltűnésekor piros kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt és gyermeket felismeri, illetve a jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsén, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !