Ugrás a fő tartalomra

Hat éven keresztül kényszerítette szexuális cselekményre nevelt lányát

A Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak bűntette és további bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a házastársa lányát hat éven keresztül kényszerítette szexuális cselekményre, amely kapcsolatból gyermekük is született.

A vádirat szerint a férfi, a házastársa, és a nő korábbi házasságából született lánya együtt éltek egy Fejér megyei településen. A nő három műszakban dolgozott Székesfehérváron, így a kiskorú sértett rendszeresen egyedül maradt a vádlottal.

A férfinak a gyermekkel való kezdeti jó kapcsolata megváltozott, hatalmi befolyásolási viszonyát rendszeresen éreztette vele, ellenőrizte a telefonját, nem engedte el a társaival szórakozni, amikor pedig késve érkezett haza, megpofozta, szidta. Emiatt, illetve az erőbeli, életkori különbség miatt a gyermek félt a vádlottól. A férfi ezt felismerve és kihasználva a tizenötödik életévét betöltött sértettel 2010. novemberétől rendszeresen, hetente végzett szexuális cselekményt. A férfi veréssel fenyegette meg a gyermeket még nagykorúvá válását követően is azért, hogy ne tanúsítson ellenállást és ne szóljon senkinek a cselekményéről.

A sértettnek 2017. júliusában gyermeke született a vádlottól, majd 2020. márciusában feljelentést tett.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben fegyházbüntetés kiszabását, közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint minden olyan foglalkozástól vagy egyéb tevékenységtől való eltiltást indítványozott, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végzi, illetve ilyen személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyban áll - olvasható a Fejér Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Majdnem tragédia lett az előzésből (videó)

A 81-es számú főúton egy kisbusz vezetője a záróvonalat és a korlátozott látási viszonyokat figyelmen kívül hagyva kezdett előzésbe. Bejelentés érkezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra miszerint a 81-es számú főúton egy külföldi honosságú kisbusz vezetője a záróvonalat és a korlátozott látási viszonyokat figyelmen kívül hagyva, több jármű előzésébe kezdett. A manőver során a szemközti sávban haladva majdnem frontálisan összeütközött a szemből szabályosan érkező személygépjárművel. Csak azért nem következett be tragédia, mert mindkét autós időben megállt. Az esettel kapcsolatban eljárás indult a Móri Rendőrkapitányságon.   KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Halálos baleset történt az M1-es autópályán

Halálos baleset történt hétfőn hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 32-es kilométerszelvényben - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. A közlés szerint egy Ford kistehergépkocsi hátulról nekiütközött egy kamionnak. A kisteherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette. Az MTI szerin a rendőrök megkezdték a helyszínelést, az érintett útszakaszon a leállósávon halad a forgalom. Fotó: Illusztráció KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Két autóval ütközött össze egy vonat a 82-es főút egyik vasúti átjárójában

A Gyulafirátót és Eplény közötti szakaszon forgalmi akadályra kell számítani. Két autóval ütközött össze egy vonat a 82-es főút Gyulafirátót és Eplény közötti szakaszán, a 9. kilométernél lévő vasúti átjáróban. A balesetnél a veszprémi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Szökött rabot keres a rendőrség

Megszökött egy rab az éjszaka Pálhalmán - tájékoztatta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) szerdán az MTI-t. A büntetés-végrehajtás hangosi szarvasmarhatelepéről, munkavégzéskor szökött meg egy lopásért jogerősen elítélt fogvatartott kedd éjszaka - közölték. Frissítés: a 27 éves férfit egy adonyi présházban elfogták a dunaújvárosi rendőrök. Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Nem adta meg ez áthaladási elsőbbséget, a zebrán gázolta el a gyalogost

  A balesetet szenvedett gyalogos kórházba került. A vétkes sofőr Sopron belterületén a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem biztosított áthaladási elsőbbséget a neki jobbról érkező gyalogosnak, akit a járműve intenzív fékezése ellenére elütött. Az ütközés következtében a gyalogos megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit - olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében . Fotó: police.hu KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !