A rendőrség egy cserbenhagyó gázoló megtalálásában kéri a lakosság segítségét

A Jászberényi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen személy ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy ellen 2021. november 5-én 14 óra 53 perc körül Jászberény, Dózsa György úton Nagykáta felől közlekedett egy külföldi hatósági jelzésű Volkswagen Golf (feltételezhetően VI GTI) típusú, fehér színű személygépkocsival Jászjákóhalma irányába.

A gépkocsi a 32. számú főútvonal és a Jákóhalmi út csomópontjában kialakított körforgalomnál Jászapáti irányába haladva összeütközött egy kerékpárossal, de megállás nélkül továbbhajtott, így a baleset körülményei nem kerültek tisztázásra - olvasható a rendőrség oldalán.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy Jászberény területén a Nagykátai, Kossuth, Szövetkezet, Dózsa György, Jákóhalmi utakon 2021. november 5-én 14 óra 40 perc és 15 óra között  gépkocsijában menetrögzítő kamerát működtetve közlekedett,  jelentkezzen a Jászberényi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Jászberény, Hatvani út 1.) vagy hívja az 56/501-600/1822 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !