Vona Gábor: Jakab Péter mérföldes csizmával halad abba az irányba, hogy megnyerje az előválasztást

A Jobbik volt elnöke hiányolja Jakab Péter kampányából az árnyalatot – derül ki az ATV műsorából, melyben az ellenzéki összefogásról szólva Vona Gábor úgy fogalmaz: "az ellenzéki összefogást én egy multikulturális dolgonak látom, ahol nem az erősek fogtak össze, hanem a meggyengültek.”

„Amit én hiányolok az a közös vízió, közös országépítő program, amire majd az embereknek szavazniuk kell” – fogalmaz a Második Reformkor Alapítvány alapítója. 

Vona Gábor kérdésre válaszolva elmondta, lát olyat, aki erre képes lenne, de mint fogalmaz, szerinte egyelőre nem a programról szól ez a vita. Dobrev Klára és Jakab Péter nem ment el az általa szervezett miniszterelnök-jelölti vitára – teszi hozzá Vona. 

A Jobbik volt elnöke kiemelte: "Jakab Péter mérföldes csizmával halad abba az irányba, hogy megnyerje az előválasztást, de amit hiányolok, hogy nincs árnyalat az ő kampányában.” 

Mint részletezte: szerinte Jakab Péter kizárólag egyetlen egy társadalmi szegmensre céloz, ami nagyon népszerűvé teszi ebben a körben őt, „de egy miniszterelnöknek beszélni kell a programról, a nyugdíjrendszerről, az egészségügyi rendszerről, és mélyebben annál, mint, amit látok” – vélekedett Vona Gábor.

(Mandiner)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!