Négygyermekes nőt öltek meg a Hős utcában

Négy gyermeke volt annak a 47 éves nőnek akit múlt pénteken vertek halálra Kőbányán, a Hős utcában - írja a 24.hu. Az asszony legidősebb gyermeke a Borsnak azt mondta, hogy a halált okozó testi sértéssel gyanúsított férfi már korábban is bántalmazta az édesanyját, aki többször is szakított a férfivel, de az vagy visszakönyörögte magát, vagy tettlegességgel érte el, hogy ne kelljen az anyjától elköltöznie.


"Anyám befogadta, amit aztán Attila azzal köszönt meg, hogy pokollá tette az életét. Előfordult, hogy éjszaka, az ablakon mászott be egy kirúgás után, és az alvó édesanyámat kezdte ütlegelni. Akkor még az egyik bordája is megrepedt" – mondta az áldozat fia, hozzátéve, négyen maradtak anya nélkül a bűncselekményt követően. A férfi azt tervezi, hogy magához veszi a nevelőszülőknél lévő 12 éves húgát.

Közben letartóztatták a budapesti Hős utcában július 30-án holtan talált nő bántalmazásával gyanúsított férfit - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék hétfőn az MTI-t.

A Budai Központi Kerületi Bíróság vasárnap egy hónapra, szeptember 1-ig rendelte el a halált okozó testi sértéssel gyanúsított férfi letartóztatását. A végzés nem végleges.

A gyanúsított bejelentett munkahellyel és legális jövedelemmel nem rendelkezik, tartózkodási helyére vonatkozóan ellentmondásosan nyilatkozott, személyi kapcsolatai is tisztázatlanok, biztos egzisztenciával nem rendelkezik. A bíróság szerint megalapozottan feltehető, hogy ha szabadlábon marad, akkor megszökne vagy elrejtőzne.

A bíróság szerint alappal lehet tartani attól is, hogy a gyanúsított kényszerintézkedés hiányában a még ki nem hallgatott tanúkat befolyásolná, megfélemlítené vagy a bizonyítást egyéb módon veszélyeztetné.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!